Hovedporten er låst!

Hovedporten er låst!

Hovedporten er nå låst, da det er hunder som har funnet ut av hvordan den kan åpnes. I helgen var det flere hunder som klarte å komme seg ut via hovedporten. For å komme inn i parken må alle bruke slusen på baksiden fremover.

Ellers mottok vi et lass med bark i går, og denne er lagt på utsiden langs gjerdet på vei opp til slusen. Samt på inn og utsiden av begge porter. Det er mulig at det kommer mer bark i morgen som kontaktpersonene ordner med.
For de som lurer: Bilene som var parkert ved parken i dag ble brukt til å kjøre ting bort til parken. Gjør oppmerksom på at det er ikke lov å parkere ved hundeparken – eneste unntaket er uføre med parkeringsbevis fra kommunen, og når det er behov for å laste av materialer til parken

Loddsalget går så det suser og det setter vi stor pris på. Dere kan fortsatt kjøpe lodd i parken t.o.m. lang fredag