Aktiviteter i parken den neste måneden

Aktiviteter i parken den neste måneden

Det begynner å bli varmere i været, og kontaktpersonene ønsker å invitere til flere fellessamlinger der både hund og eier kan kose seg sammen.

Følgende aktiviteter står på planen fremover:

Lørdag 23. april – Kl. 12-15

Lørdag den 23. april kommer hundefotograf Pål Hodne til hundeparken. Fra 12 og 15 vil det være mulig å få tatt portrettbilder av hundene. Det vil bli fotograferinger på omtrent 10 minutter. Og du vil få 1 høyoppløselig fil uten logo og 10 lavoppløselige filer med logo levert på epost. Pris 400 kr. Hvis du ønsker å forsikre deg tid kan du forhåndsbestille time på epost [email protected]

Blir det fint vær tenner vi opp grillene også!

Søndag 1. mai – Kl. 11-15

Dette blir tredje året vi samles 1. mai med hundene på Glengshølen. Ta med mat, drikke, pluss vann til hundene. Parken ordner med grillene ?

Mini-dugnad: 
Mellom klokken 11 og 12 tar vi en liten ryddedugnad på utsiden av parken. Vi setter pris på alle som har anledning til å være med på dette.

Kloklipp: Trine-Lise kommer og klipper klør mellom 14 og 15.

Tirsdag 17. mai – Kl. 12-15

Vi satser på en like fin dag som i fjor og inviterer til samling i parken med våre firbeinte.

Lørdag 28. mai – Kl. 11-15

Hundens dag feires på ulike tidspunkt i Norge og utlandet. Vi feirer dagen i Sarpsborg sentrum og på Glengshølen. På denne dagen har vi inngått ett samarbeid med Labbens Hundehage As.

Vi har oppmøte ved parken kl 11 og tar hundene med oss opp til torget og gågaten for en fin spasertur for dem som ønsker å være med på dette.
Fra ca kl 12 til 15 er vi på Glengshølen og koser oss i parken. Det kommer til å bli salg av kald og varm drikke, pølse m/lompe, kaker o.l. Inntektene går til parken.

Se hva som skjer i parken i vår aktivitetskalender